HEALING OP AFSTAND

Angel group 3a

Engelen: Haviva Ivry 

De healing en ondersteuning op afstand gebeurt nu met medewerking van een engelengroep die het Christuslicht uit mijn kanaal opvangt om het terplaatse aan te wenden waar dit op dat moment het meeste nodig is.

 

Ik ben ontzettend dankbaar voor deze ondersteuning  omdat het resultaat van de healing nog veel sterker is als voorheen toen ik nog alleen werkte op het niveau van de ziel en de cellen van de organen en klieren van een mens die om ondersteuning vroeg.

 

Dat 'alleen' is natuurlijk relatief omdat er steeds vanuit de Geestelijke Wereld hulp wordt geboden. Wij als healers zijn enkel kanaal. Het is uiteindelijk God die hier werkt of het Goddelijke van de mens die zichzelf geneest.    

 

Ook hier moest ik weer door een reinigingsfase waar gedurende een bepaalde periode elke dag één engel uit de groep naar voren trad om mijn hart aan te raken en om op deze wijze er nog iets uit te trekken dat niet meer nodig was.

 

Deze vorm van healing en ondersteuning gebeurt haast elke dag en dit gedurende een maand / 3 maanden. 

 

 Ik heb hiervoor  een foto nodig van de persoon voor wie de healing bestemd is.

Stuur de foto naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 De bijdrage: 75€ - 15% korting bij 3 maanden.

 

FEEDBACK

 

 

Beste Elias

 

Uw ondersteuning en die van de Engelen hebben zeker geholpen.Ik ben inmiddels, tot mijn diepe dankbaarheid vrij van kanker cellen.Dus eigenlijk genezen verklaard .iets wat ik zelf nauwelijks geloven kon toen ik het vernam .
Ben zeker bij gestaan door de Engelen en meerdere verlichte Meesters .
Nogmaals Hartelijk dank voor uw liefdevolle ondersteuning .
Ik wens u verder een zegenrijke tijd toe met uw mooie werk .
In Liefde,
08.07.2020

 

 

Dag Elias,

ontzettend bedankt voor de ondersteuning van de afgelopen maand. Het was af en toe pittig, maar ik voelde me gedragen.

27.04.2020

 

 

Dag Elias,

Dankjewel voor dat fijne cadeautje!

Er zijn dagen de laatste weken dat ik me voel als een bruisend blij kind. Fysiek krachtiger dan ik me herinneren kan (dit tilde ik van de grond in een kruiwagen, zie foto) Daartussen voel ik me veelal goed. Moeheid geef ik makkelijker aan toe. Pijnlijke processen wikkel ik vlotter af. Ik ervaar veel ondersteuning.

Lieve groet ,
10.04.2020
 
 
 

Goede morgen Elias,

Jouw ondersteuning en healing hebben me absoluut al verder geholpen...
Verder zou ik graag de afstandshealing verlengen, ik voel dat ik daar veel steun aan heb... 
Dus als het kan voor jou Elias dan mag je ze verlengen voor 3 maanden... 
 
Bedankt alvast!
18.02.2020