VELD VAN EENHEID MEDITATIE

 

filbert-mangundap-f 0nTK31xjs-unsplash-klein

 

Lieve mensen,

 

Zonder meditatie zou ik mijn roeping wellicht niet hebben gevonden, zonder meditatie zou ik niet in vele oorden van deze planeet hebben kunnen werken en ik weet zeker dat ik zonder meditatie hier niet meer zou rondlopen.

 

In deze Coronatijd is het van essentieel belang om onze trilling wezenlijk te verhogen, zodat we beschermd zijn tegen alle mogelijke straling, ook vanweg mensen die gevaccineerd zijn. Het is nu het moment om onze toekomst, onze tijdlijn bewust te kiezen. Vele channelings wijzen ons hierop: blijven we op de tijdlijn van de derde dimensie van de dualiteit of willen we opstijgen naar een hoger niveau van bewustzijn en samenleving?  Het vraagt soms radicale verandering van onze levensstijl. Sinds geruime tijd informeren Lichtwezens ons dat we nog meer heftige dingen zullen ervaren omdat de structuren van de oude samenleving in elkaar zullen storten om te kunnen worden vervangen door nieuwe structuren die gebaseerd zijn op onvoorwaardelijke Liefde.

 

 

Veel, waar we aan gewend zijn, zullen we moeten loslaten omdat het niet meer past in de Nieuwe Wereld. Maar we krijgen er ook veel voor terug: namelijk een nieuwe samenleving waarin onvoorwaardelijke Liefde, vrijheid en waarheid hoog in het vaandel staat. We gaan een leven tegemoet dat ons meer zal bieden dan we in ons in onze stoutste dromen niet kunnen voorstellen.

 

Maar, het is inderdaad een tijd van keuze: blijven we in de tijdlijn van de dualiteit, de illusie van afgescheiden te zijn van God en alle anderen, die ons verder ervaringen levert die onze emoties van pijn, angst, onzekerheid, woede, verdriet en onmacht nieuwe energie geeft of laten we dat alles definitief achter ons door onze trilling te verhogen door het eenheidsbewustzijn te omarmen en te integreren?

 

Deze 'Veld van Eenheid Meditatie' helpt ook om optimaal te kunnen aarden. Jezus heeft me daarvoor een oefening aangereikt, en hij vraagt om die elke dag te doen. Hij zei dat wij in staat moeten zijn om als een rots in de branding te blijven staan, ongeacht wat er om ons heen gebeurt.

 

Selection 283

 

Wij verbinden ons verder ook met de Schepper en vullen ons met het Goddelijke Licht. Dit op het niveau van de subtiele lichamen en het fysieke lichaam. Onze eerste opdracht in elke incarnatie is om ons Licht, het Goddelijke Licht, wat we in staat zijn om waar te nemen en te dragen, in de materie te brengen. We beginnen te leren hoe we met dat Goddelijke Licht kunnen werken, hoe we moeder Aarde healing kunnen sturen, hoe we de Nieuwe Samenleving sneller naar ons toe kunnen halen en hoe we onze eigen toekomst nu al vorm kunnen geven. Veel wat er de komende maanden en jaren zal gebeuren, hangt dus af van het niveau van bewustzijn en het handelen van het mensencollectief.

 

Deze meditatie brengt ons stapsgewijze steeds korter bij onze ziel, zodat we haar ook vragen kunnen stellen om zo de antwoorden in onszelf te vinden. Vervolgens worden we als een golfje in een oceaan van Licht, Liefde en Bewustzijn opgenomen en bevinden ons aansluitend in het Veld van Eenheid, waar we ons één weten met alles wat is en we boven de illusie van goed en kwaad zijn uitgerezen.

 

Diego PH

 

Dan kunnen we ons ook makkelijker met de Schepper, met onze Engelen en Spirituele Helpers verbinden om Licht en Liefde met elkaar te delen. We sluiten de meditatie af met een nieuwe healing voor Moeder Aarde.

 

FEEDBACK:

 

 

Het was een zeer liefdevolle meditatie 

 

Eerst kreeg ik het overal zeer koud toen met die verbondenheid in mijn centrum voelde ik ook dat ik verbonden was.

 

Door met het licht te werken voelde ik mij terug wam worden .

 

Door met het licht te werken voelde ik zeer duidelijk dat ik werkelijk met alles verbonden ben en voelde ik mij veel lichter en wijdser worden

 

Nu krijg ik een heerlijk warm gevoel in heel mijn wezen.
Hartelijke groeten,
19.01.2021

 

 

Beste Elias,

Hartelijk dank voor deze hele fijne meditatie!

 Ik voel duidelijk het licht stromen door mijn lichaam, het wordt volledig opgevuld en je voelt het ook uitdijen om je heen! Heerlijk.. zo heb je echt het gevoel dat je iets kunt betekenen voor alles en iedereen om je heen. 

Hartelijk dank, ,Met vriendelijke liefdevolle groet.
18.01.2021

 

 

 

Dag Elias,

 

Ik ben zo dankbaar voor alle workshops in Rolduc waarin je ons min of meer hebt voorbereid op deze periode.

 Ook de meditatie Veld van Eenheid is heel behulpzaam.

 Alle Goeds,

06.01.2021
 

 

Elke morgen start ik met de Veld van Eenheid meditatie, dat is heel fijn om de dag mee te beginnen.

19.11.2020

 

Ruim een week geleden heb ik van u de Veld van Eenheid meditatie ontvangen.

Ik doe deze elke ochtend en elke ochtend verblijdt en ontroert deze reis mij weer. Zuiver en fijn. Dank daarvoor.

Vanmorgen echter kon ik alleen maar huilen en kon niet meer stoppen.

Ik weet niet waarom, maar het voelt alsof er iets loskomt. Iets wat ik vasthoud. Of wat mijn systeem vasthoudt.


Kunt u mij helpen met een healing of een langere sessie?

Ik weet niet goed wat het beste is of wat er nodig zou zijn. Ik hoop dat u dat kunt zien.

28.07.2020

 

Phoenix kleinst

 

 

Bestel uw 'Veld van Eenheid Meditatie' door het overmaken van 15€ op rekening:

 

 NL24 RBRB 0777 9477 49 - BIC: RBRBNL21

 

t.n.v.: Elias - Coaching & Healing - Onder vermelding:

'Veld van Eenheid' 

en vooral een bevestiging van uw bestelling sturen naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(zodat ik de link voor de download van de meditatie naar uw e-mailadres kan versturen).