AURA- & CHAKRA-READING

natalie-graingerklein

 

Tijdens de reading kijk ik eerst naar wat het meest blokkeert in je energieveld. Dat is het probleem dat het hardst schreeuwt om opgelost te worden. Dan kijk ik in het chakra van de rechterknie, waardoor ik niet alleen naar de blokkades in je mannelijke kant kijk, maar ook zie met welke problemen uit vorige incarnaties je in dit leven bent gestapt.

 

Vervolgens richt ik me op het chakra in de rechtervoet en zie ik in hoeverre je in staat bent om je projecten en ideeën in de praktijk te brengen.

 

Daarna gaan we verder met het chakra in je linkerknie. Hier krijg ik zicht op je vrouwelijke kant en zie ik in hoeverre je je creatieve kant tot uitdrukking brengt juist of onderdrukt. Meestal zie ik ook dat als je als vrouw in een ander leven gewelddadige ervaringen hebt gmeegemaakt, of je daar nog steeds last van hebt en je blokkeert om je vrouwelijkheid vrijelijk te uiten. Verder kijken we naar je verbinding met je ziel. Ik laat je ook zien hoe je je spontaniteit kunt vergroten en leer je hoe je je vrouwelijkheid beter kunt uitdrukken, mocht je deze keer in een vrouwelijk lichaam zijn geincarneerd.

 

Het chakra in je linkervoet laat zien in hoeverre je je vrouwelijke kant uitdrukt.

 

Dan gaan we naar het basischakra. Hier zie ik of je jezelf aan de buitenwereld laat zien, zoals je werkelijk bent, maar ook of de mannelijke en vrouwelijke kant in balans zijn.

 

Het Sacrale Centrum of Tweede Chakra

Het belangrijkste in dit chakra is niet de seksualiteit die we daar ook zien, maar het toont vooral in hoeverre je een absoluut leefbare, creatieve, levensvreugde en vrijheid ervaart. En deze waarden zijn heel belangrijk. Ook werkt een zeer fijne spirituele kracht in het sacrale centrum. We noemen dit het trillen van de aarde, want het is inderdaad de trilling van de aarde. En dat betekent dat deze verbinding met de aarde, deze verbinding met de kracht van de aarde, plaatsvindt in het sacrale centrum en iets heel moois bezit. Het is niet dezelfde kracht die zich in het wortelcentrum afspeelt, maar het is een kracht die mensen in het diepe echt verbindt met zijn mens-zijn en tegelijkertijd met zijn zeer sterke aardse wezens-aspect. Ik kan je helpen om deze kracht van de aarde weer in jezelf te voelen en dat in verbinding met je eigen wezen.

 

De Zonnevlecht

Dit energiecentrum betekent diepte.  Het gaat hier om een absoluut sterk, diep gevoel met de oorsprong van het leven, met de oorsprong van al het leven. Dit betekent dat wanneer je dit chakra activeert, je erkent dat je vele dimensies en vele incarnaties hebt gehad, die je laten zien dat je een eeuwig wezen bent. Door dit chakra neem ik ook jouw onderdrukte emoties waar die de goede werking van dit centrum blokkeren.

 

Het Hartchakra

De blokkades in het hartchakra zijn vaak de wonden die we opliepen toen we gekleineerd en afgewezen werden. Hierdoor zijn we vaak in een beschermende positie geraakt en zijn we nauwelijks in staat om onszelf of anderen onvoorwaardelijk lief te hebben.

 

Het keelchakra

Hier zien we gewoon de individualiteit, ons eigen wezen.  Niet datgene wat ons op een manipulerende manier kan worden overgeleverd. Maar steeds weer alleen onze eigen kracht, onze eigen verbinding met onszelf. En hier zien we, ik ben. Dat is mijn kracht, het is mijn kwaliteit. En het gaat niet om het bevredigen van iemands wil, maar hier voel ik me echt mezelf: dit ben ik. Dit is het beeld van een goed werkend keelchakra. De vraag is natuurlijk: hoe ziet jouw keelchakra eruit?

 

Het Derde Oog

We zien dit 'ik ben' hier weer, maar met een andere achtergrond. We zien dat hier het Goddelijke heel sterk is en informatie geeft en de mens in zijn wezen voedt. Hier kun je de waarden van je eigen ziel oproepen. Waar wil de ziel naartoe, wat zoekt ze, wat heeft ze nodig in dit leven, welke ervaringen wil ze opdoen? Hier staat de ziel en spreekt met God.

 

Het Kroon Chakra

Dit centrum gaat ook over de hoogste verbindingen met het Goddelijke Wezen, maar nog steeds een beetje anders dan het derde oog. Dat levert meer persoonlijke waarden op, wat de ziel zelf zoekt, wat de ziel zelf met God overeenkomt. En als je naar het kroonchakra gaat, dan ben je bezig met dit globale, met de hele aarde, met andere mensen, met andere wezens, met het begrip van dit zeer sterke, collectieve menselijke wezen. Dus, een goede werking van dit chakra is essentieel om aanwezig te kunnen zijn in het Veld van Eenheid.

 

Voor de reading heb ik een foto nodig. De bijdrage: 50€.

 

FEEDBACK:

 

Ik ben erg blij met de sessie die ik van je heb gekregen. De reading heeft me veel duidelijk gemaakt over wat ik voortdurend tegenkwam, wat me een beter beeld van mezelf en mijn leven heeft gegeven. Door de healing lijkt het alsof mijn lichaam groter is geworden, ik kan het niet anders zeggen. Ik voel me breder, breder en begin mijn lichaam te ervaren. De reis die ik tijdens de sessie heb gemaakt heeft me erkenning, rust en kracht gegeven.

 

 

Beste Elias

Ik heb nog wel vragen en hoop dat je ze voor me kan beantwoorden.

De trauma’s waar je het over hebt m.b.t. vorige levens hebben die een her traumatisch effect in dit leven, waardoor er energetische blokkades ontstaan?

En hoe kan ik die vorige levens “zelf” voelen?

Er zijn voor mij veel dingen herkenbaar, je hebt het zeer goed verwoord.

Met vriendelijke groeten,